15 okt 2018

BECIS nodigt u graag uit om deel te nemen aan het Webinar ‘OmgevingsWeb, van wetten naar werken’ op 15 november a.s. over de invoering van de Omgevingswet. Het Webinar vindt online plaats van 11:00 tot 12:00 en kan dus vanuit uw eigen werkplek bijgewoond worden.

In dit Webinar geeft BECIS inzicht in waar u als gemeente staat bij de invoering van deze wet en waar de komende tijd nog aandacht aan geschonken moet worden. Er is een quickscan ontwikkeld, die de verschillende elementen die een rol spelen bij de implementatie van de Omgevingswet in kaart brengen.

Voorafgaand aan het Webinar krijgt u de mogelijkheid om een mini-quickscan in te vullen, deze ontvangt u na aanmelding. Graag verzoeken wij u deze in te vullen voor aanvang van het Webinar. De resultaten gebruiken we om een breed kader te schetsen over waar diverse gemeenten staan met hun invoering en hoe uw organisatie hier binnen past. Een dag vooraf aan het Webinar ontvangt u uw persoonlijke toegangslink per e-mail.

Meld u direct aan via deze link: https://www.becis.nl/omgevingsweb/

 

Adelheid van Westenbrugge