14 mei 2018

Woensdag 2 mei jl. vond bij DIOR de kick-off plaats van de vervolgopleidingen die DIOR uitvoert voor Doc-Direkt. Een groep ‘young’ professionals wordt in een strak programma opgeleid tot archiefexpert. DIOR heeft in overleg met Doc-Direkt een programma samengesteld met de nadruk op het leren bewerken van complexe archieven, gegevensbeheer en openbaarheid, persoonlijke effectiviteit en projectmatig werken.
Op deze manier draagt het programma bij aan het ontwikkelen van goed presterende archiefexperts en ambassadeurs van Doc-Direkt.
In het programma wordt de opleiding rondom archiefbewerking afgewisseld met trainingen persoonlijke effectiviteit en projectmanagementvaardigheden. Theorie wordt steeds naar de praktijk van Doc-Direkt vertaald waarbij DIOR graag gebruik maakt van de inzet van de young professionals die het afgelopen jaar hun traineeship bij Doc-Direkt hebben voltooid.
Inmiddels is het traject van start gegaan. DIOR verheugt zich op deze verdere samenwerking met Doc-Direkt!

Adelheid van Westenbrugge