11 jun 2018

DIOR heeft voor de eerste keer een Cedeo audit uit laten voeren. Cedeo is de onafhankelijke certificerende instantie voor de HR-sector. Aan de hand van periodiek klanttevredenheidsonderzoek onder inkopers van opleidingen en andere HR-diensten beoordeelt Cedeo de aanbieders op kwaliteit, continuïteit en klantgerichtheid. Organisaties met een Cedeo-erkenning worden opgenomen in het register van HR-dienstverleners met een nieuwe (of vernieuwde) Cedeo-erkenning. Dit register is openbaar. Cedeo is onderdeel van Lloyd’s Register, een mondiale autoriteit op het gebied van certificeren, kwaliteit en veiligheid.
DIOR is door Cedeo (en dus door haar opdrachtgevers) beoordeeld met een klanttevredenheidsscore van 97.9%, iets waar wij trots op zijn! Dank aan onze opdrachtgevers voor de positieve beoordelingen!
Kijk voor het volledige klanttevredenheidsonderzoek onder het kopje DIOR Academy!!!

Adelheid van Westenbrugge